Samen spelen - Kinderopvang More for Kids Nijverdal
10121
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10121,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Samen spelen

Samen spelen

Muziekplezier van 0 tot 4…

Tijdens de muzieklessen zingen, spelen, bewegen en luisteren we samen met de kinderen. We zingen liedjes over allerlei dagelijkse dingen. Zelf muziek maken gebeurt met stem, handen, voeten en eenvoudige muziekinstrumenten en divers spelmateriaal. De les biedt ook inspiratie om later op de dag of thuis of de volgende dag liedjes en spelletjes te herhalen. Want herhalen daar zijn jonge kinderen dol op!

Zo wordt op een ontspannen en gezellige manier een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van de kinderen. Vanzelfsprekend komen alle andere ontwikkelingsgebieden ook aan bod. Maar het belangrijkste doel is: samen plezier beleven aan muziek, omdat muziek voor iedereen is!

 

Mijn ervaring:
Voordat ik de opleiding ging volgen voor muziek op schootdocent, heb ik jaren in het basisonderwijs gewerkt. De combinatie van mijn interesses/passies, kinderen en muziek, hebben mij doen besluiten muziek op schootcursussen te gaan geven in Hellendoorn. Sinds 2012 geef ik deze ouder-kind-muzieklessen met heel veel plezier. Met evenzoveel plezier verzorg ik de muzieklessen aan de kinderen van More for Kids Kinderopvang.

 

Muzikale groet,
Petra Hegeman

www.muziekopschoothellendoorn.nl

Share